Boek

9789050115865_0Het stadsparadijs

Winkeldame Viola en hovenier Henk runnen samen een tuinontwerpwinkel in Amsterdam. Auteur Jan Schep, zelf hovenier en eigenaar van die tuinwinkel, beschrijft hun belevenissen scherp en vol humor in zijn ‘tuinroman’ Het stadsparadijs. Een grappig, onderhoudend boek boordevol tuinweetjes en tips voor tuinbeleving.

Het boek mag dan lezen als een roman – tussen de regels door staat het boordevol weetjes over tuinieren en adviezen voor de eigen stadstuin. Schep schrijft vlot en met liefde voor zijn vak. Voor sommigen zal dit boek een feest van herkenning zijn, voor anderen juist een eyeopener.

‘Het stadsparadijs’ biedt inspiratie voor liefhebbers van groen en tuinbeleving. De luchtige illustraties van André Veen en Geeske van Donselaar en de persoonlijke gedichten en tips van de auteur zelf maken het boek helemaal af.

Jan Schep is hovenier. Hij werkt als tuinman, dichter en ontwerper van toegepaste tuinkunst. En dat alles vanuit tuinontwerpwinkel Dubbelgroen in Amsterdam.

Uit de pers
“Een vlot geschreven boek van een evidente vakman, met gedichten en speelse illustraties. Leest als een roman, maar tussen de regels door staat het vol beproefde weetjes over tuinieren en adviezen voor een eigen stadstuin. Over het maken van een beplantingsplan, ecologisch tuinieren, harde materialen, snoeien, venstertuinieren, eetbare wanden, begroeide lantaarnpalen en alles over ‘stadse’ planten, bomen en struiken – met een top tien.” – Mirjam Steiner , Groei & Bloei

Tuinieren in de stad, tuinroman, tuinman, tuinboeken, tuingids, tuinieren, natuur, groen in de stad, stadstuinieren, stadstuin, tuin, balkon, terras, Amsterdam, tuinadvies, tuintips, tuinideeen, humor, onthaasten, tuinplezier, geluk

Boek te koop voor € 14,95 in de winkel.
Via de post? Stuur dan een email naar info@dubbelgroen.com
verzendkosten € 3,95